PayU - pytanie o modyfikacje
• Strona 1 z 1
PayU - pytanie o modyfikacje
Zakupiłem plugin Payu do obsługi płatności w CP i chciałbym wprowadzić pewne małe modyfikacje:
- w rozwijanej liście mam wyświetlone metody płatności które są aktywne i te które nie są aktywne jak można zrobić, gdzie można byłoby zmodyfikować dane pliki aby wyświetlać tylko włączone metody płatności? Aktualnie skrypt pozwala wybrać opcję nie aktywowaną?
- chciałbym też zmodyfikować trochę etykiety aby były bardziej przyjazne dla użytkowników i zmienić trochę układ, gdzie można byłoby odnaleźć źródło, lukam ale ciężko mi je odnaleźć.
Screen poniżej
Aktualnie w trybie testowym mam też taki komunikat od PayU (wcześniej wszystko działało OK)
Czy jest to kwestia po stronie PayU i po weekendzie wszystko wróci do normy ?
- w rozwijanej liście mam wyświetlone metody płatności które są aktywne i te które nie są aktywne jak można zrobić, gdzie można byłoby zmodyfikować dane pliki aby wyświetlać tylko włączone metody płatności? Aktualnie skrypt pozwala wybrać opcję nie aktywowaną?
- chciałbym też zmodyfikować trochę etykiety aby były bardziej przyjazne dla użytkowników i zmienić trochę układ, gdzie można byłoby odnaleźć źródło, lukam ale ciężko mi je odnaleźć.
Screen poniżej
Aktualnie w trybie testowym mam też taki komunikat od PayU (wcześniej wszystko działało OK)
Przepraszamy, usługa chwilowo niedostępna. Prosimy spróbować później.
Przepraszamy, nie udało się utworzyć transakcji (kod błędu: 100)
Prosimy o kontakt ze sklepem i podanie numeru błędu.
Dokonanie płatności będzie możliwe w inny sposób.
Czy jest to kwestia po stronie PayU i po weekendzie wszystko wróci do normy ?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
• Strona 1 z 1
Powrót do ClassiPress - Modyfikacje & Poradniki