Strona Glowna

Jeśli masz ogólne problemy z ClassiPress'em, opublikuj tutaj swoje pytania.
Podziękował: 0 razy

Strona Glowna

Postprzez WebsArt » 1 lis 2013, o 23:06

Witam

Nie zakupilem jeszcze classiPress ale sie przymierzam :)

Oczywiscie bardzo mozliwe ze odpowiedzi sa zawarte gdzies na forum jednak bardzo bym prosil o odpowiedzi tu abym mogl miec wszystko w jednym miejscu

Pytania mam nastepujace :

1 czy jest mozliwosc podzialu kategorii na wojewodztwa niezaleznie od kategorii produktow?
2 czy jest mozliwosc dodanie skryptu w postaci interaktywnej mapy np po prawej stronie?
3 czy jest mozliwosc wyswietlenia drzewa kategorii jako blok z prawej lub lewej strony?
4 Czy jest mozliwosc wogole zmiany stron (ogloszenia po prawej stronie)?
5 Czy jako strone startowa mozna ustawic dowolna strone np ze sliderami promowanych ogloszen?
6 czy menu gorne mozna zrobic w ten sposob aby scrolujac strone menu bylo caly czas na gorze i zeby bylo tam widoczne okienko np. szukaj oferty?
7 Czy jest opcja abonamentu miesiecznego na wystawienie ogloszen i przez okres np 30 dni urzytkownik moze wystawic tyle ogloszen ile bedzie chcial ?
8 Czy w stopce sa tylko moje dane czy musi byc informacja o classiPress?
9 czy u gory te miejsce na reklame moze byc zagospdarowane przeze mnie i czy mozna to ustawiac ze losowo wyswietlana jest inna reklama (z bazy moich klientow)

Pewne niektore pytania sa zupelnie bez sensu, jednak bardzo mnie nurtuja i od tego zalezy moj zakup dlatego bylbym bardzo wdzieczny za informacje.

Re: Strona Glowna

Postprzez WebsArt » 2 lis 2013, o 11:25

Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem aby zobaczyć odpowiedzi. Dołącz do nas!

Podziękował: 44 razy

Postprzez pAWEŁ » 2 lis 2013, o 14:38

Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem aby zobaczyć odpowiedzi. Dołącz do nas!

Postprzez WebsArt » 2 lis 2013, o 15:58

Administrator
Podziękował: 24 razy

Postprzez meloniq » 5 lis 2013, o 19:46

Bramki płatności: Skrill, Dotpay, PayU, Przelewy24, Transferuj

Powrót do ClassiPress - Pytania & Problemy