Szukaj filtr na stronie głownej
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Szukaj filtr na stronie głownej
Witam
Będę stawiał serwis ogłoszeniowy i ClassiPress to zachęcające wyjście.
Nie miałem z tym do czynienia stąd moje poniższe pytania
1) Czy jest możliwość rozbudowania modułu Szukaj o więcej niż te 2 standartowe opcje?
2) Czy jest możliwość umieszczenia filtra Refine Results na głównej stronie. Idea jego jest zdaje się taka
że różne kategorie mogą być filtrowane różnymi opcjami i dlatego chyba jest umieszczany w Kategoriach.
Innemu filtrowaniu będzie podlegać samochód a innemu grabie ogrodnicze. Dobrze myślę?
Ale zakładając jednolity "asortyment" może być ten filtr na głównej?
3) Czy filtr Refine Results można dowolnie rozbudować o dowolną liczbę parametrów?
To tak na pierwszy ogień
Pozdrawiam
Będę stawiał serwis ogłoszeniowy i ClassiPress to zachęcające wyjście.
Nie miałem z tym do czynienia stąd moje poniższe pytania
1) Czy jest możliwość rozbudowania modułu Szukaj o więcej niż te 2 standartowe opcje?
2) Czy jest możliwość umieszczenia filtra Refine Results na głównej stronie. Idea jego jest zdaje się taka
że różne kategorie mogą być filtrowane różnymi opcjami i dlatego chyba jest umieszczany w Kategoriach.
Innemu filtrowaniu będzie podlegać samochód a innemu grabie ogrodnicze. Dobrze myślę?
Ale zakładając jednolity "asortyment" może być ten filtr na głównej?
3) Czy filtr Refine Results można dowolnie rozbudować o dowolną liczbę parametrów?
To tak na pierwszy ogień

Pozdrawiam
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do ClassiPress - Pytania & Problemy