Zgłoszenie problemu w ogłoszeniu - tłumaczenie

Jeśli masz ogólne problemy z ClassiPress'em, opublikuj tutaj swoje pytania.
Podziękował: 0 razy

Zgłoszenie problemu w ogłoszeniu - tłumaczenie

Postprzez martok2 » 6 lip 2017, o 00:52

Witam,

Od niedawna testuję sobie classipress'a (chyba najnowsze wydanie 3.5.8), mam również najnowszego możliwego wordpressa. Pliki językowe również są wgrane. Jednak w niektórych miejscach nadal pojawiają się frazy w języku angielskim. Największy probelm dla mnie to raportowanie ogłoszeń. Na dole każdego ogłoszenia jest "Zgłoś problem" po kliknięciu w to mamy 4 opcje w j. angielskim. Offensive content, Invalid offer, spam, Other. Chciałem to zmienić na język polski. W tym celu wyedytowałem plik językowy skórki i zmieniłem te frazy na odpowiedniki w języku polskim.

Niestety tak jak wcześniej są one w języku angielskim. Próbowałem również eydytować pliki skórki, gdzie znalazłem fragmenty tekstu w postaci "Offensive content" itp. Jednak to także nie rozwiązało problemu. Proszę o pomoc lub o jakieś wskazówki jak poradzić sobie z problemem.

Pozdrawiam,
Marek

Podziękował: 4 razy

Re: Zgłoszenie problemu w ogłoszeniu - tłumaczenie

Postprzez sebruk » 13 paź 2017, o 20:09

Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem aby zobaczyć odpowiedzi. Dołącz do nas!
Gazeta Lublin codziennie!

Powrót do ClassiPress - Pytania & Problemy