Autoresponder

Rozszerz szablon AppThemes za pomocą wtyczek. Podziel się wtyczkami WordPress'a na tym forum.
Podziękował: 0 razy

Autoresponder

Postprzez galganka » 1 cze 2012, o 22:45

Witam na nowym forum!
Nie znalazłam nigdzie miejsca, w którym mogłabym się przywitać więc robię to tutaj. Nareszcie wygodne, przejrzyste miejsce do dyskusji na temat wordpressa i jego "peryferii".
Przy okazji chciałam podzielić się odkryciem, którego dokonałam dzisiaj. Jeszcze jestem w fazie testów, ale chodzi o autorespondera. Jako, że zbyt dużo opinii sprzecznych co do płatnych autoresponderów, ja sama kupiłam jeden i nigdy mi nie zadziałał jak należy, korzystałam juz freebota, implebota, mailchimpa, benefitera, fumpa i kilku wtyczek do wordpressa, jednak zależy mi na czasie i na wtyczce, której nie muszę kupować, bo muszę zainstalować ją na stronie, którą się opiekuję, a nie jest moja.

Wtyczka ta nazywa się Newsletter Manager, http://xyzscripts.com/wordpress-plugins/newsletter-manager/ i według mnie - jak na razie jest fantastyczna. Instalacja jak zwykle w Wordpressie prosta, wtyczka tworzy automatycznie strony z podziękowaniem za zapisanie się, i inne potrzebne informacje, prosta w konfiguracji i łatwa w obsłudze.

Problem dla mnie był palący, dlatego piszę o tym tutaj, być może komuś się to przyda.
Jakiś czas temu przesiadłam się z Joomli na Wordpressa i nigdy nie pożałowałam tej decyzji.

Pozdrawiam, Gałganka

Powrót do WordPress - Wtyczki